U bent hier >> / Ohmpunctuur

Ohmpunctuur

Categorie:
Geplaatst op woensdag 22 augustus 2012 om 19:45 uur.

Intake

Tijdens het intake gesprek bespreken we met elkaar welke fysieke en emotionele klachten je hebt. Tijdens de ohmpunctuur behandeling kunnen we ons hier dan op gaan richten. Ik verbind lichamelijke problemen meestal met een fysieke oorsprong, op deze manier zullen we dus niet alleen werken aan het oplossen van het probleem. Maar ook luisteren naar wat ons lichaam ons te vertellen heeft, en hoe we dus kunnen voorkomen dat het probleem terugkeert of hoe we hier na de behandeling zelf aan kunnen werken.

Ohmpunctuur behandeling

De Ohmpunctuur behandeling duurt ongeveer drie kwartier tot een uur en bestaat uit een aurareiniging, waarbij ik de aura reinig met stemvorken, voetreflexie, voetmassage en een stemvork massage waarbij ik stemvorken op het lichaam gebruik.