U bent hier >> / Consulten / Ohmpunctuur en klankmassage

Intake

Tijdens het intake gesprek bespreken we met elkaar welke fysieke en emotionele klachten je hebt. Tijdens de ohmpunctuur behandeling kunnen we ons hier dan op gaan richten. Ik verbind lichamelijke klachten meestal met een geestelijke oorsprong, op deze manier zullen we dus niet alleen werken aan het verhelpen van de klacht. Maar ook luisteren naar wat ons lichaam ons te vertellen heeft en hoe we kunnen voorkomen dat de klachten terugkeren.

Ohmpunctuur behandeling

De Ohmpunctuur behandeling duurt ongeveer drie kwartier tot een uur en waarbij ik altijd begin met het reinigen van de aura. Vervolgens geef ik een voetmassage en begin ik met de stemvorken de voeten te laten resoneren, daar ga ik naar boven naar de rest van het lichaam waarbij ik uiteindelijk weer eindig bij de voeten. Na de behandeling sluit ik af met een klankschaalmassage. Bij een tweede behandeling behandel ik ook de rug, het rug gaat over het verleden en de voorkant van het lichaam gaat over het heden. Bij een tweede behandeling verbinden de ervaringen uit het verleden met het heden waarbij oude trauma’s nog meer losgelaten kunnen worden.

Behandelingen

In overleg wil ik ook behandelingen aan huis geven, voorwaarde is dan wel dat je een goede tafel hebt om op te liggen. Met een matje, dekentje en kussen zodat je zelf comfortabel kan liggen. Ik kan de behandeling ook geven op de grond of in de tuin op een kleedje, wat jij fijn vind.