U bent hier >> / Chakra Tantra

1901396_10154028660715023_3625273480125202357_n

Na het afronden van zijn opleiding klanktherapie is Kees begonnen als docent in de materie: “Verbinding vanuit de chakra’s”. Waarbij hij les geeft in hoe mensen zich kunnen verbinden vanuit verschillende lagen van zichzelf, met de ander, maar ook met zichzelf. Deze (groep-)workshops zijn geïnspireerd op de kennis en ervaring die hij meekreeg tijdens de opleiding tot energetisch klanktherapeut.

 

Over Chakra Tantra

In deze workshop gaan we onze fysieke en energetische gevoeligheid verkennen, in dans, contact en ademhalingsoefeningen met elkaar gaan we ons verbinden vanuit verschillende intenties en lagen van ons bewustzijn. Deze lagen zijn ze zeven chakra’s, de belangrijkste energetische knelpunten van ons lichaam. De chakra’s geven jou de mogelijkheid om jezelf te openen en ons echt te verbinden met de wereld om ons heen. Zo kunnen we gaan leven vanuit ons volle potentieel. Bij tantra gaan we ook bezig met het man en vrouw zijn. We leren dankbaar te zijn voor deze verschillen, en gaan ook werken met de mannelijke en vrouwelijke aspecten in onszelf. Wil jij andere mensen ontmoeten vanuit verschillende lagen in jezelf? Wil jij je verbinden vanuit je authentieke kracht? Dan zijn deze workshops wat voor jou.

 

Data:

27 juni (maandag) Chakra Tantra Meditaties: Hartsverbinding | Eigentijdse Jongeren Verbindingsavond (18-39) @Centrum Karunika