U bent hier >> / De Blauwe Adelaar


De Blauwe Adelaar is een praktijk voor massage en Ohmpunctuur. Bij Ohmpunctuur maak ik gebruik van de oeroude kennis van Chinese acupunctuur, de naalden zijn hier echter vervangen door diverse frequenties. De harmonische trillingen zorgen ervoor dat de levensenergie (qi) makkelijker doorstromen en brengen lichaam, ziel en geest in balans. Hierbij maak ik ook gebruik van Tibetaanse klankschaalmassages.

De Blauwe Adelaar is mijn Maya-teken. Dit staat voor visie, vrijheid en transformatie. De Maya’s waren een oud volk, zij geloofde dat wij nu in een tijd van grote transformatie zitten waarbij wij als mensheid terugkomen bij onze eigen essentie. Voor mij betekend dit dat alle mensen nu vrij mogen zijn van hun blokkades en mogen staan voor wie ze zijn. Dit vraagt om heling en erkenning van vastzittende stukken.

In mijn praktijk kan ik luisteren naar het lichaam met de scherpte en aandacht die ze vraagt. Samen met jou ga ik kijken waar je blokkades hebt en waar jij meer kan loslaten en stromen.

In mijn behandelingen geef ik mezelf helemaal, waarbij jij de volledige aandacht krijgt. Hierdoor kan jij de rust vinden die jij nodig hebt om jezelf in balans te brengen. Dat is wat ik doe en dat is wat Ohmpunctuur doet. Het brengt je terug naar wie jij bent. Je oorspronkelijke essentie.