U bent hier >> / De Blauwe Adelaar / Wie ik ben

Mijn naam is Kees Schenk, geboren in Purmerend op 28 januari 1991 en opgegroeid in het dorpje Nunspeet op de Veluwe in een mooie bosrijke omgeving waar ik een mooie jeugd heb gehad.

Op jonge leeftijd kwam ik in aanraking met klanktherapie, daar leerde ik hoe ik het genezend vermogen van het lichaam kon activeren door middel van stemvorken en klankschalen die afgestemd zijn op de helende Ohm frequentie. Nu geef ik behandeling in het Huis van Licht in Amsterdam, Osdorp.

Sinds februari 2014 ben ik ook bezig gegaan met de organisatie voor de Eigentijdse Jongeren, een jongerengroep die ik in de zomer van 2012 heb opgericht. Hier organiseer ik workshop dagen samen met andere jonge mensen en geef ik workshops voor jongeren die bezig zijn met hun spirituele ontwikkeling. Voor mij een droom die uitkomt, want spirituele jongeren bij elkaar brengen wil ik al sinds mijn 14e.

Ik  heb een passie voor muziek, dansen, en spiritualiteit. In al deze dingen vind ik warmte, geluk en liefde, net als mijn vrienden familie. Zelf hou ik erg veel van reizen en ik ben een echte levensgenieter.

Ohmpunctuur heeft mij veel gebracht, doordat ik mezelf regelmatig behandelen wordt ook mijn energie steeds zuiverder en dit is ook wat ik mag uitdragen in mijn behandelingen, vanuit liefde jou de energie en aandacht geven die je nodig hebt om bij je eigen essentie te komen en je blokkades op te lossen.

Hartgroet,

Kees Schenk

 

Opleidingen:

-Ohmpunctuur Module 1 tot en met 4

– Voetreflex en Ohmpunctuur

– Ayurvedische massage seminar

– Sociaal Pedagogische Hulpverlening (3e jaar)