U bent hier >> / De Kracht van Hoog gevoeligheid

Kees Schenk is een ervaringsdeskundige. Na jaren erg veel last te hebben gehad van zijn hoog gevoeligheid is hij er zelf mee aan de slag gegaan toen hij eenmaal de benodigde kennis had verzameld. Hij heeft zijn eigen holistische methodiek ontwikkeld om zowel met biologische, psychologische als energetische gevoeligheid om te gaan. Een methodiek die universeel werkt. Elk mens is anders, en zo ziet Kees het ook.

Elk mens heeft dus een individuele aanpak nodig om de levensenergie weer optimaal door zijn lichaam te laten stromen en innerlijk geluk te ervaren. Echter zijn er ook dingen die we als mens vaak gemeen hebben; we geven onszelf te weinig tijd, we geven meer aandacht en liefde aan anderen dan onszelf, we vinden het moeilijk om ons te verbinden met mensen.

Dit zijn problemen die universeel zijn, omdat bijna iedereen er mee te maken heeft. En als je er niet op de ene laag (mentaal/fysiek/emotioneel/spiritueel) mee te maken hebt, dan heb je dat vaak wel op een andere laag. Je kan jezelf bijvoorbeeld heel veel positieve aandacht geven doordat je in je hoofd mooi over jezelf praat, maar weinig aandacht geven in de fysieke vorm omdat je niet zo aanwezig bent bij je lichaam. Aandacht, tijd en bewustzijn. Allemaal vormen van liefde die we in balans aan alle lagen van onszelf mogen geven.

 

Over de Kracht van Hoog gevoeligheid

In deze workshops leer jij hoe je als hoog sensitief persoon meer in je kracht kan komen te staan en krijg je tools om meer verbondenheid, kracht en bescherming in je leven te ervaren.

We kijken ook welke gevoelens en gedachten blokkeren jou om in je kracht te gaan staan en waarin houden we misschien teveel rekening met anderen. Wie ben ik? Wat wil ik zelf? Wat zijn mijn verlangens? Hoe kan ik mijn dromen neerzetten in de realiteit? Hoe kan ik mijn hoge energie ‘’aarden’’?  Het zijn vragen die bij deze workshop centraal staan.

Dit hoeven we gelukkig allemaal niet alleen te doen, we gaan deze transformerende workshop aan met elkaar. In verbindende oefeningen en gesprekken met elkaar gaan we een grote stap zetten in onze ontwikkeling en groei om meer in onze kracht te komen te staan als hoog sensitief persoon.

 

2 juli (zaterdag) HSP-Dag: Leven vanuit je hart @Club Lite, Amsterdam

10 juli (zondag) Workshop middag Aarden: Landen in je lichaam @Centrum de Linde, Bilthoven